Інтернет на рейсах TURKISH AIRLINES: нові можливості

Turkish Airlines приємно вразила своїх пасажирів інноваційним сервісом, який розкриває додаткові можливості під час подорожей. Зокрема, тепер на внутрішніх і міжнародних рейсах авіакомпанії доступ до Інтернету став можливим для всіх подорожуючих.

Безкоштовний доступ до Інтернету на міжнародних рейсах розширено для пасажирів бізнес-класу та тих, хто приєднався до програми Miles & Smiles. Вони насолоджуються не лише безкоштовним необмеженим обміном повідомленнями, а й високошвидкісним Інтернетом, а. Іншим пасажирам також доступна можливість використовувати Інтернет, проте за символічну оплату. Вартість обміну повідомленнями становить від 5 доларів, а за безлімітний доступ до мережі – від 8 доларів.

Щодо внутрішніх рейсів, всі пасажири повинні сплатити за послугу зв’язку. За 150 турецьких лір можна обмінюватися повідомленнями, а за 350 лір – користуватися безлімітним Інтернетом.

Крім того, в літаках Turkish Airlines встановлені розетки та USB-порти, що надає можливість пасажирам безперебійно заряджати свої ноутбуки, планшети, мобільні телефони та інші гаджети. Ці нововведення роблять подорожі комфортнішими та продуктивнішими, а також дозволяють залишатися на зв’язку протягом перельотів.

Схожі записи: