У ГРЕЦІЇ ЗАПУСТИЛИ ВЕРТОЛІТНІ РЕЙСИ НА ОСТРОВИ

image

Тепле лагідне море, м’який білий пісок, антична архітектура і мальовничі пейзажі приваблюють до Греції все більше туристів. Ця прекрасна країна багата не лише на старовинні пам’ятники, а й на величезну кількість затишних островів. На жаль, добиратися до них не завжди зручно через жорсткий графік морської переправи.

Минулого місяця в Греції з’явилася перша в історії вертолітна компанія «Hoper». Вона пропонує цілорічні рейси за 11 напрямками: Афіни, Антипарос, Фолегандрос, Йос, Кеа, Міконос, Патмос, Санторіні, Сіфнос, Спецес та Тінос. Усі вертольоти компанії мають спеціальну скляну кабіну, щоб туристи дорогою могли помилуватися неймовірними краєвидами та визначними пам’ятками з висоти пташиного польоту.

Пасажири можуть забронювати трансфер онлайн за 3 години до вильоту. Тривалість польотів становитиме від 18 до 45 хвилин. Вартість квитка в один кінець – від 160€ до 350€. Всі рейси відправляються з бази Хофер у Коропі (за 15 хвилин на машині від аеропорту в Афінах), а також з островів Міконос та Санторіні.

Тепер діставатися до островів в Егейському морі стане набагато комфортніше та швидше.

Схожі записи: