Вражаючий острів Крит подарував незабутні емоції!

54Поїздка в Грецію на острів Крит була дуже довгоочікуваною, оскільки для нас з неї все й почалося. Саме відпочинок у Греції, тільки тоді ми були на півострові Халкідіки, подарував нам масу приємних вражень і виграшний сертифікат у конкурсі «Лучший отдых на земле». За три тижні перерви між подорожами, на Батьківщині ми встигли і в селі попрацювати, і по гриби з’їздити, і побачитися з друзями, — одним словом, мали час натішитися домашньою атмосферою. Останній тиждень тільки і думали, що пакувати у валізу, і хотіли вже знову погрітись на сонечку, так як в Україні було дуже холодно.

Але коли вийшли з літака в Іракліоні, то зрозуміли, що куртки скидати не дуже то і хочеться, бо було всього плюс 14 – типовий зимовий день для Криту. По дорозі до готелю від не зовсім сприятливої і очікуваної погоди нас відволікли розповіді екскурсовода про цікаві місця на острові і картинка з вікна автобуса – екзотична місцевість, пляжі вздовж дороги, містечка з типовими грецькими будинками, кафешками і магазинчиками.

Потім було знайомство з готелем  Minos Imperial  5*. Нам відразу сподобалося, що він має велику територію, багато зелені, квітів, пальмові сади з лежаками під ними біля басейнів. А те, що він розташований не в місті, а окремо на узбережжі, підкреслює спокійну атмосферу і допомагає по-справжньому відпочити, чим ми і займалися. Поселившись у свій номер, ми побачили, що він не просто має вигляд на синє Критське море, а ще й окремий басейн, який одразу заманив нас до своїх тенет.

Море того дня дуже штормило, було хмарно, але ми вірили, що скоро знову буде сонячна і тепла погода. А тим часом ми гуляли по набережній, обходили всі куточки готелю, перенюхали всі квіточки, ходили у ресторани і насолоджувалися смачною грецькою кухнею.

Дякуємо безмежно компанії TPG, яка не лише подарувала нам подорож на Крит, а й поселила нас з найвищим рівнем обслуговування Diamond class. Завдяки чому ми мали можливість побувати у китайському ресторані, на Grand Fiesti з національними грецькими танцями, де і нас самих навчили танцювати «сиртакі», вечеряли на веранді, слухаючи живу музику. Кожен вечір відрізнявся і дарував масу приємних вражень.

В один з перших днів, коли ми чекали теплої погоди для купання в морі, ми їздили на екскурсію в долину Лассіті. Під час подорожі побували в одному з найвідоміших місць на Криті – печері Зевса, познайомилися з виробництвом оливкової олії і продегустували вино, а також зробили керамічну вазу своїми руками. У монастирі Богоматері Кера дізналися незвичайну історію чудотворної ікони Божої Матері ще з Візантійських часів і змогли до неї приклонитися. На цій же екскурсії познайомилися з нашими земляками — Світланою і її донькою Вікою з Рівного. Їм, як і іншим відпочиваючим, що сиділи поруч в автобусі, дуже сподобалася наша історія про перемогу в конкурсі ЛОНЗ від Мережі Агенцій Горящих Путівок, і вони щиро раділи за нас та цікавилися, де можна слідкувати за нашими наступними подорожами*.

А вже наступного дня вийшло сонечко і море заспокоїлося. Ми раділи, що можемо купатися і загоряти. Крім того грали у теніс,  прогулювалися до сусідніх містечок Мілатос і Сісі, де побродили по місцевих крамничках і полазили по скелях над морем. Вечорами попивали гарячу каву з бейлісом, а вдень, коли на пляжі ставало спекотно, йшли за порцією шоколадного морозива. Одним словом, розважалися як могли! До того ж ще й переконалися, що ми справжні щасливчики, коли наш ранковий рейс перенесли на пізній вечір і наш відпочинок на Криті продовжився на цілий день. Дякуємо Криту, TPG і Мережі АГП. Чекаємо наступної подорожі і нових вражень, а всім Вам щиро бажаємо хоча б раз у житті побувати на Криті – ви будете в захопленні, як і ми!

————-

Слідкувати за всіма новинами проекту ЛОНЗ від Мережі Агенцій Горящих Путівок можна на сторінці Новости Лучшего отдыха на Земле

Похожие записи: