Подорож до Арабських Еміратів — розповідь переможців акції НАЙКРАЩИЙ ВІДПОЧИНОК НА ЗЕМЛІ

natalieОАЭЗ 25 лютого по 5 березня переможці акції НАЙКРАЩИЙ ВІДПОЧИНОК НА ЗЕМЛІ Олександр та Світлана відпочивали в ОАЕ від туроператора Наталі Турс. Що їх здивувало найбільш за все — читайте в цій статті!

Поїздки в ОАЕ ми чекали особливо. І не тільки тому, що ця країна в останні роки приваблює туристів своєю розкішшю та надсучасними містами, як наприклад, столиця Дубаї. А ще тому, що у цьому місті вже кілька років живе і працює наш добрий друг Денис. І якщо в інших країнах ми зав’язували знайомства вже по приїзді, то сюди ми їхали в гості до свого друга.

Поселили нас в місті Рас-ель-Хайма, це близько ста кілометрів від столиці Об’єднаних Еміратів, в розкішному номері готелю Ель Хамра Палас. У номері були всі зручності: кухня у нашому розпорядженні, телевізор (хоча ще жодного разу у поїздках ми не витрачали свій час на його перегляд), навіть праска і ще багато чого… навіть умивальників було два – кожному по одному))) На території готелю теж є все для хорошого відпочинку, але найголовніше – вихід до моря.

Два з п’яти днів в ОАЕ ми провели в Дубаях, тому що приїхати сюди і не відвідати столицю — це як поїхати в Норвегію і не побачити фйорди. Перший день ми самі знайомилися з містом. Доїхали на автобусі спочатку до Шарджі, а звідти до найближчої станції метро, а там уже на метро можна було дістатися до усіх найпопулярніших районів міста. Були ми і в Dubai Marina – це найновіший район міста, де висота будівель навколо є майже нереальною. Та і взагалі, коли їхали у метро і з вікна поїзда бачили місто, то здавалося, що потрапили у фільм майбутнього.

Тут все збудоване людськими руками і видно, що будівництво не припиняється! У місцях, де так мало красот, дарованих природою, люди хочуть привабити туристів творіннями своїх рук. Насправді, ми були захоплені масштабністю і висотою найвищої будівлі в світі – Бурдж Халіфа і танцями фонтану перед нею.

Дубаї – місто, де важко стриматись від покупок. Мало не в кожному районі є торгові центри, в найбільшому з них Dubai Mall були і ми. Крім магазинів, тут є багато місць, щоб відпочити від такої нелегкої справи як шопінг. Це і величезний акваріум, і льодовий каток, і «море» кафешок на будь-який смак.

Тут в Дубаях є багацько розваг: катання на яхтах, водних мотоциклах, стрибки з парашутом, навіть катання на лижах у спеціально облаштованому комплексі, якщо захочеться перепочити від спеки. Холодок у цьому надсучасному місті — це велика рідкість, доводиться шукати його навіть під білбордами, так як дерев тут дуже мало.

Другий день ми провели зі своїм другом Дєньою. Цього дня ми вже нікуди не поспішали, просто гуляли містом та насолоджувалися компанією дорогої нам людини. Ще раз пересвідчилися, що атмосферу створюють люди, тому час, проведений в компанії добрих і щирих людей, залишає найбільше приємних спогадів.

natalieДякуємо компанії Наталі Турс за подорож до Об’єднаних Арабських Еміратів і зустріч із нашим другом!

Похожие записи: