Свадьба в Доминикане — рассказ туристки

www.FocusLifeDR.com_5Рассказывает счастливая туристка от АГП Магеллан (г. Ужгород), которая провела свадебное путешествие в Доминикане:  

«Все життя мріяла про церемонію одруження на березі океану, де нас будуть оточувати кокосові пальми, білосніжний пісочок і блакитна водичка. І навіть не сподівалась, що так воно і відбудеться завдяки моєму коханому чоловіку і турагенції «Магеллан», а саме — Олександрі, яка старанно підбирала нам тур і замовила таку неймовірну казку. 

Почну спочатку. На було запропоновано декілька варіантів: Мальдіви, Балі та Домінікана. Саме Домініканська Республіка припала мені до душі, після того як я прочитала дещо про цю країну та про її жителів. Народним танцем у них є сальса та бачата. Цим, мабуть, вони мене і підкорили. Такого веселого і танцювального народу я ще не бачила. 

Мені запропонували декілька видів церемоній, ми обрали класичну і, як потім розпитали вже на місці нашого представника туроператора, – ця церемонія є найбільш популярною і  має назву «Романтична розкіш». 

На зустріч наш представник туроператора прийшла з ноутбуком і показала нам зразки арки, кольорову гаму, букет — все це можна було обрати на свій смак. У переліку є надзвичайно багато додаткових послуг, які можна замовити, але, на мій погляд, додатково брати нічого не потрібно, окрім романтичного обіду на тому ж райському пляжі з лобстерами. 

Це було незабутньо! Нашу церемонію призначили на 8.00 ранку, це ідеальний час, поки сонце ще не припікає. За нами приїхало авто, наповнене повітряними кульками і нас відвезли нас на пляж. Він знаходиться на закритій території, туди звичайному туристу потрапити неможливо, там проводять весільні церемонії та екскурсії. Наша чарівна арка в біло-рожевих тонах вже чекала нас. 

www.FocusLifeDR.com_23

Все було прикрашено квітами, посередині столик теж гарно оформлений у морському стилі. Нас познайомили з нашим координатором, який і проводив церемонію. Все пройшло так швидко і незабутньо… Ми проголосили клятви один одному і наділи перстні… ну і прозвучало перше «Гірко»… нас пригостили пляшкою холодного Асті та фруктами. Після цього ми босоніж станцювали наш перший танець під романтичну музику у пальмовій рощі з неймовірним краєвидом. Наші організатори приготували нам сюрприз – стрічку з нашими ініціалами і датою весілля. На цьому ж пляжі знаходиться дерево кохання, куди потрібно підійти разом і зав’язати цю стрічку. 

Це був несподіваний і дуже романтичний момент. Нам порадили приїжджати на річницю і перевірити, чи стрічка ще є. Ми взяли це собі на замітку. Після цього у нас відбувалась фотосесія. Нам дуже пощастило з професійним фотографом Валерією із Москви. Наша церемонія містить 300 фотографій, але вона зробила 550, оскiльки ми їй дуже сподобались і були розкутими. Найбільше мені сподобались незабутні кадри, як ми вибігали з океану, це було дуже весело і так радісно, всім раджу не полінуватись і зробити такі фото. 

www.FocusLifeDR.com_29

www.FocusLifeDR.com_59

Після прогулянки по узбережжю й численних фото, на нас чекав романтичний обід, столик накритий був у пальмовій рощі, холодне шампанське, смачнючі лобстери і незабутні відчуття.  

www.FocusLifeDR.com_94

На цьому наша прекрасна церемонія завершилась. Нас відвезли до готелю. Все тривало 4 години. В готелі нас вітали всі, хто траплявся нам назустріч. Це був приємний момент. Готель також приготував нам сюрприз — стрічку з написом «honeymooners».

Похожие записи: