Экскурсии на яхтах, Египет от компании Ариведерчи!

13Успели соскучиться за летом? Забыли, как выглядит море, коралловые рифы и счастливые люди?

Предлагаем Вам вспомнить и улыбнуться вместе с нами!

Ностальгию, красочные кадры и улыбки дарит менеджер АГП Ариведерчи – Роман, недавно вернувшийся с рекламного тура от компании ANEX TOUR.

Далее, со слов и ракурса Романа:

Екскурсії в Єгипті — обов’язкова частина відпочинку будь-кого, хто прилітає в цю колоритну країну, що стала для українських туристів звичною і добре освоєною. До Ваших послуг тут надзвичайно довгий список різноманітних атракцій. Можна вибрати історичні екскурсії, пізнавальні, морські, екстремальні, розважальні… 
 
Також з Єгипту зручно відвідати Єрусалим, є одноденні та дводенні програми. А ще Йорданія, де надзвичайно цікаво побачити Петру.
 
В цій публікації ми хочемо поділитись враженнями від двох відвіданих морських екскурсій на яхтах. Одна з Хургади, інша — з Шарм Ель Шейху.
 
Придбати такі екскурсії можливо у ваших готельних гідів. Вартість варіюється від 45$ до 85$, в залежності від наповнення програми і тривалості подорожі. В цілях економії можна звернутися до альтернативних продавців — десь у місті, але при цьому всі можливі претензії щодо безпеки, надійності та якості продукту доведеться обговорювати там же, і на арабській мові )))
 
Наші екскурсії були надані оператором ANEX-Tour, і можемо сказати, що з організацією у них все в порядку. По завершенню всім роздаються анкетки «feed back», і завжди звертається увага на всі зауваження та пропозиції.  
 
Стартувала наша морська подорож з готелю Sunrise Garden Beach, так як яхта належить власнику мережі готелів Sunrise.  
 
 
Це наш Хургадівський гід Redo. Косить під капітана корабля )))
 

На яхтах можна робити ось такі веселі фотографії ;) 

 

В нашу сьогоднішню програму входить: доставка до райського острова для купання протягом години, повернення на яхту і далі на рибалку — капітан знає хороші місця, де можна що-небудь зловити. Після рибалки дуже смачний обід на кораблі. Далі пливемо до місця з шикарним кораловим рифом, і там маємо снорклінг протягом години. По часу це все повинно зайняти пів дня. 

 

На підході до райського острова капітан прокричав — всім терміново подивитись в море з лівого борту! Там нас чекав сюрприз^ сім’я дельфінів, котрі відзивалися на свист капітанів нашої яхти та ще однієї, що пропливала біля нас. 

 

 

 А ось це перше місце призначення, сюди протягом дня сходяться сотні яхт, що доставляють туристів на «мальдівський» пляж… 

 Тут дуже чітко налагоджена система транспортування пасажирів з яхт до пляжу на маленьких човнах, котрі зранку до вечора безперестанку перевозять групки людей з кораблів на пляж і назад… 

 

 

 

 Ось нарешті і за нами прийшло «таксі» ;) 

Ну і як без фотосесії? Добре, що людство придумало фотоапарат. Гарні фотографії завжди освіжають в пам’яті найкращі пережиті моменти ;) 

Далі була риболовля: 

Команда роздала всім «вудочки», допомогла населяти наживку, і вперед — кому як повезе ))) 

 

На жаль, з усіх впійманих риб їстівними виявилися лише дві. Як правило, всі ці кольорові не придатні до вживання ))

Після риболовлі був обід, а далі снорклінг! Корали в цьому місці були справді дуже гарними…

Ну ось і все, залишилося зробити лиш групове фото на згадку. 

ЧАСТИНА 2.   

Така ж екскурсія і на яхті в Шарм Ель Шейху.
Тут нас чекала навіть не яхта — а чудо-корабель)))
На найнижчому поверсі — батискаф — відсік, що знаходиться під поверхнею води, і має вікна, через які можна спостерігати за підводним світом, сидячи за столиками..
На першому поверсі крутий ресторан, на другому бар, і на самому верху палуба для засмагання, з лежаками та джакузі…

В першу чергу всіх запросили в ресторан, пригощали смачним обідом з рибкою та м’яском… 

 Після обіду всі вирушили досліджувати верхні поверхи яхти… 

А це найнижчий поверх, так званий батискаф. Сюди всіх запросили коли ми пропливали Рас Мухаммед — національний парк в Єгипті, розташований на південному краю Синайського півострова, між Суецькою та Акабською затоками. Тут було на що подивитися… 

Далі нас поділили на невеликі групи, по 7-9 чоловік, і маленькою лодкою порозвозили в найцікавіші місця для снорклінгу, залишивши там на 45 хв. під наглядом професійних інструкторів. 

На зворотньому шляху можна було ще полежати на зручних лежаках, команда люб’язно запропонувала охолоджувальні напої. 

Повертались вже під вечір, можна було поспостерігати неймовірні Єгипетські пейзажі, освітлені останніми променями сонця…) 

 

Мабуть все. Залишайтеся з нами. Подорожуйте разом з нами.
Ваша Туристична Компанія Аріведерчі!

Похожие записи: